Sikker betaling

Hos oss handler du trygt og sikkert! 

Vi tilbyr disse ulike betalingmulighetene:

  • Stripe: Betaling via Stripe. Stripe er et firma som har spesialisert seg på betaling over internett. I 2013 etablerte de seg i Norge og begynte og tilby sine tjenester til norske kunder. Stripe tilbyr deg som kunde de laveste prisene på betaling med kort. Alle transaksjoner er trygge og krypterte. Kredittkortinformasjonen din blir aldri lagret. 

  • Paypal: Via Paypal kan du betale med VISA/Mastercard eller via din Paypal konto. Paypal er et av de mest kjente og eldste betalingsløsningene på internett. Med overføring innad i Norge og via Paypal konto er det ingen avgifter. Alle transaksjoner er trygge og krypterte. Kredittkortinformasjon vil aldri bli lagret. 

  • Vi kan sende din pakke med oppkrav. Du betaler da når du henter pakken på ditt postkontor. Postens gebyrer for oppkrav blir lagt til den totale prisen. NB! Pakker som ikke blir hentet på posten blir fakturert med 399kroner til deg som kunde.

  • Faktura: Velg dette valget om du ønsker å forhåndsbetale i nettbank med faktura. NB! Dette alternativet tar lengst tid ettersom vi må manuelt generere faktura, og motta pengene på konto før vi kan sende ut varen. Dette er for deg som kunde det rimeligste alternativet ettersom det ikke innebærer gebyrer. 

  • Betale i butikk: Velg dette valget om du ønsker å betale når du henter varen i vår butikk. Merk at vi ikke har varen klar før du har fått beskjed av oss på e-post.
Ta gjerne kontakt om du har spørsmål!
Liquid error: Could not find asset snippets/sh_sbve-theme-snippet.liquid