Om oss - vår historie

Unaas avduking

Unaas Cycling - ETABLERT I 2008 

Unaas Cycling ble etablert av Espen Unaas i 2008. Før den tid, hadde begge brødrene Unaas konkurrert mer eller mindre aktivt på sykkel og i idrett generelt. I 2006 flyttet Emil til Kina for å studere, og begynte etterhvert å sykle for et kinesisk sykkellag og kom slik i kontakt med en rekke sykkelfabrikker som ble en stor fordel for etableringen. Videre jobbet han for et skandinavisk sportseventbyrå med å etablere skandinaviske idretter som ski og sykkel i Kina. 

BAKGRUNN FRA INDUSTRIDESIGN

Samtidig studerte Espen økonomi og ledelse på Handelshøgskolen BI, og tok etterpå en mastergrad i produkt- og industridesign ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo. Som en del av masteroppgaven sin, utviklet Espen bedriftens første hjulsett.

FULLTID FRA 2011

Frem til 2011 baserte driften av selskapet seg på utvikling og salg av high-end hjulsett til landevei og terrengsykkel, og salg av teambekledning til sykkelklubber. I 2011 begynte også salget av konkurransesykler fra Argon 18, og det gikk fra små "garasjelokaler" til å åpne showroom og verksted i Oslo. Etter hvert ble det butikk og et enda større verksted og lager.

 

HJULENE TOK RASKT TOPPLASSERINGER NASJONALT OG INTERNASJONALT

I løpet av de siste årene har Unaas-hjul deltatt i terreng, triatlon og landeveis-VM, vunnet Birkebeinerrittet, kjørt inn til topplasseringer i tempo-VM, satt norske rekorder i VM i triatlon og vunnet internasjonale UCI-ritt - for å nevne noe. Det er en imponerende merittliste som gjør oss stolte!

NY STORSATSNING FRA 2017

Vi flyttet vår butikk fra Maridalen til Grünerløkka i 2017. Der tok bedriften et stort løft opp på et nytt nivå i både service, kvalitet og omsetning.  Vi er nå en ledende produsent av high-end hjulsett i Nord-Europa, og vi satser på å nå nye markedet med våre nye produkter. Fremtiden er virkelig spennende for oss!  

Les mer om våre hjul på vår dedikerte nettside for hjulene våre: www.unaas.no

2020 BLIR SPENNENDE! 

2019 var et år preget av stor vekst og utfordringer med tildels lange leveringstider fra produsentene, men også med masse nytt med Orbea som vokste langt over alle forventninger. For 2020 skal vi jobber enda hardere med lengre åpningstider i butikken og raskere responstider på både telefon og e-post, samtidig som vi blir flere ansatte. Det kommer selvfølgelig også andre nyheter vil også bli presentert igjennom den kommende sesongen. - Alt for å gi deg det beste produktet til den beste prisen!

- Alt for å gi deg det beste produktet til den beste prisen!