Om oss

Unaas Cycling - ETABLERT I 2008

Unaas Cycling ble etablert av Espen Unaas i 2008. Før den tid, hadde begge brødrene Unaas konkurrert mer eller mindre aktivt på sykkel og i idrett generelt. I 2006 flyttet Emil til Kina for å studere, og begynte etter hvert å jobbe for et skandinavisk sportseventbyrå som arbeidet med å etablere skandinaviske idretter som ski og sykkel i Kina. Under oppholdet syklet Emil for et kinesisk sykkellag og kom slik i kontakt med en rekke sykkelfabrikker som ble en stor fordel for etableringen.

BAKGRUNN FRA INDUSTRIDESIGN

Samtidig studerte Espen økonomi og ledelse på Handelshøgskolen BI, og tok etterpå en mastergrad i produkt- og industridesign ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo. Som en del av masteroppgaven sin, utviklet Espen bedriftens første hjulsett.

VALGTE Å SATSE FULLTID FRA 2011

Frem til 2011 baserte driften av selskapet seg på utvikling og salg av high-end hjulsett til landevei og terrengsykkel, og salg av teambekledning til sykkelklubber. I 2011 begynte også salget av konkurransesykler fra Argon 18, og det gikk fra små "garasjelokaler" til å åpne showroom og verksted i Oslo. Etter hvert ble det butikk og et enda større verksted og lager.

HJULENE TOK RASKT TOPPLASSERINGER NASJONALT OG INTERNASJONALT

I løpet av de siste årene har Unaas-hjul deltatt i terreng, triatlon og landeveis-VM, vunnet Birkebeinerrittet, kjørt inn til topplasseringer i tempo-VM, satt norske rekorder i VM i triatlon og vunnet internasjonale UCI-ritt - for å nevne noe. Det er en imponerende merittliste som gjør oss stolte!

NY STORSATSNING FRA 2017

Vi flyttet vår butikk fra Maridalen til Grünerløkka i 2017. Der tok bedriften et stort løft opp på et nytt nivå i både service, kvalitet og omsetning.  Vi er nå en ledende produsent av high-end hjulsett i Nord-Europa, og vi satser på å nå nye markedet med våre nye produkter. Fremtiden er virkelig spennende for oss!  

Les mer om våre hjul på vår dedikerte nettside for hjulene våre: www.unaas.no

2020 BLIR SENNEDE! 

2019 var et år preget av flere utfordringer men også mange positive utviklinger på mange fronter. Orbea har vokst stort med oss i Norge - og for 2020 vil vi sammen med Orbea ta neste steg up i satsingen.

- Alt for å gi deg det beste produktet til den beste prisen!

Liquid error: Could not find asset snippets/sh_sbve-theme-snippet.liquid