Kampanjer Mai 2024

Her finner ut alltid våre aktuelle, oppdaterte tilbud og kampanjer for denne måneden.

Alle tilbud gjelder på vår nettbutikk og i våre fysiske butikker. Men det er ikke garantert at vi har alle produkter i alle butikker, så kontakt oss før du besøker en av våre butikker.

NB! Rabatter og tilbud kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud. Vi kan være utsolgt for enkelte produkter og kan ikke garantere at vi alltid kan bestille opp.

Verdens beste elektriske fulldemper

Orbea Wild har for andre gang blitt kåret til verdens beste fulldemper. Dette feirer vi med å gi en helt ekstra rå rabatt på modellene:

  • Wild M10: 20% rabatt
  • Wild M11: AXS 24% rabatt
  • Wild H10: 23% rabatt
  • Wild H30: 23% rabatt
Se testen utdrag fra testen av Wild

Nytt merke: Topeak!

Nå har vi startet å selge Topeak tilbehør og verktøy.

Se alle produkter fra Topeak

Overliggere - terrengsykkel -20-40%

Vi har et lite utvalg av terrengsykler på lager fra tidligere år. De selges nå ut med ekstra godt tilbud. Dette gjelder bestselgere av hardtail Onna, Alma, eller stisykler som Occam. Se modellene vi har igjen her!

Se modellene på tilbud her!

Frastjålet sykkel? -25%

Vi vet hvor kjedelig det er å bli frastjålet sin sykkel. Derfor gir vi alle kunder som har kjøpt Orbea eller Wilier sykkel hos oss 25% rabatt på ny sykkel (rabatt ut fra veil pris og kan ikke kombineres med andre tilbud)

Kontakt oss for mer informasjon

-20% rabatt på Unaas hjul

Vi har endelig våre Unaas 2025 modeller klare til levering! Vi gir i mai måned 20% rabatt på alle våre modeller.

Se våre Unaas 2025 modeller her!

Vi ser etter samarbeidsklubber

Har din sykkelklubb samarbeid med oss? Vi tilbyr opp til 30% rabatt på våre produkter med våre klubbavtaler. Kontakt oss for mer informasjon.

Kontakt oss for mer informasjon

Orbea har lansert nye Rise 2025 serien

Fikk du med deg den store lanseringen av Orbea sin lettvekt el-fulldemper Rise 2025? Les høydepunktnee om odellen her. Vi får kun levert et fåtall modeller før 2025 - legg inn pre-order nå og få 15% rabatt på denne unike modellen.

Les alt om Rise 2025

24 måneder delbetaling - rentefri

Sammen med Svea har vi laget et tilbud der du kan dele opp din betaling i 24 måneder uten noen rentekostnad, den kostanden dekker vi. Du trenger kun å betale et etableringsgebyr og fakturagebyr pr mnd. Billig og genialt for deg som vil kjøpe drømmesykkelen i dag og betale ned over tid.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.