El-sykler

Orbea og BMC tilbyr et godt utvalg av sykler med elektrisk motor.

Syklene er designet for svært ulikt formål og i pris fra 16000kr ti 160000kr. Det som er felles for alle sykler levert av Orbea og BMC er topp kvalitet og kun de beste komponenter med god garanti og service. Vi har kategorisert modellene i 5 type kategorier. Hvilken ser du etter?

Orbea tilbyr 3 serier med elektriske sykler:

 • Gain: Dette er en ny serie sykler som har fått mye oppmerksomhet og svært god kritikk. Batteriet er diskret skjult inne i rammen og motoren sitter i navet. Det gir et ryddig og pent utseende. Hele systemet veier kun 3,5kg og gjør at sykkelen ser ut som en normal sykkel uten klumpete tilbehør. Syklene leveres i landeveismodeller, gravel/CX modeller og rene bysykler. Se modellene her!

 • Bysykler: Dette er tradisjonelle bysykler, perfekt for pendling til og fra jobb. Samt andre formål. De leveres med skjermer, bagasjebrett, støtte og lys.
  Se modellene her!

 • Terreng og fulldemper: Wild og Wild FS er kraftige terrengsykler. Disse er laget for lek og moro i mark og terreng. Modellene kommer med motor fra Shimano eller Bosh.
  Se modellene her!

BMC tilbyr 2 serier med elektriske sykler.

 • Alpenchallenge AMP er BMC sin premium serier med bysykler. Fokus er kvalitet og et lekkert utseende. De benytter solid og sikker kvalitetsmater fra Shimano. BMC har en ramme, satt opp for 3 ulike formål og to type styrke på motoren. Det gir 6 forskjellige varianter av denne.
  Se modellene her!

 • Speedfox og Trailfox AMP. Dette er en superkraftig serie laget for sti og endurosykling. Motroren er laget for å hjelpe deg opp bakken slik at du kan få dobbelt så mye moro ut av sykkelturen. BMC har lagt svært mye tanke bak utviklingen, for eksempel med tanke på vektbalanse slik at sykkelen føles mest mulig leken til tross for høyere vekt med motor og batteri.

 • Se alle elektriske modeller her!