Dette utstyret bør du ha når du kjøper en ny elsykkel

Sikkerhet

  1. Hjelm- Vi anbefaler alle som skal sykle å bruke hjelm. Elsykler går like fort oppover som nedover. Du finner hjelmer i mange varianter, fasonger og farger. Du finner er en som passer deg😊
  2. Lås- Elsykler koster mange penger. Det gjør dem populære blant sykkeltyver. Du bør derfor ha en skikkelig lås til å sikre din nye sykkel. Vi anbefaler alle å bruke en forsikringsgodkjent lås.
  3. Forsikring – Husk å sjekk at forsikringen din dekker verdien på din nye sykkel. Det finnes også egne forsikringer for sykler. Sjekk for eksempel ut NAF Mov.
  4. Bikefinder sporingsenhet – Selv om du har låst sykkelen kan den bli stjålet og selv om du får pengene igjen på forsikringen er det kjedelig å stå uten sykkel. GPS sporingsenheten Bikefinder er en norsk oppfinnelse man monterer inni sykkelen og lar deg se hvor sykkelen til enhver tid. Det er en enkel måte å sikre seg på.

Vask og pleie

  1. En ren sykkel er en god sykkel -Vi anbefaler at du vasker sykkelen regelmessig. Når du har vasket sykkelen må du huske å smøre drivverk. Med denne pakka fra Muc Off får du vaske- og smøremidlene du trenger

Bekledning

  1. Regntøy – med et skikkelig regnsett gjør det ingen ting å cruise ut på morgenen om det så pøser ned
  2. Hansker – Hansker holder fingre varme og beskytter om uhellet skulle være ute
  3. Sykkelsko – Har du først begynt å sykle med sykkelsko og klikk pedaler er det få som går tilbake.

Lastekapasitet

  1. Et par gode sykkelvesker er å anbefale når du skal ut å pendle i hverdagen. Da får du med deg utstyret du trenger. Vi anbefaler regntette vesker. Da slipper du å bekymre deg for ødelagt laptop.