Factor sykler

Factor

Ingeniørkunst, innovasjon og raske linjer. Factor tilbyr de mest avanserte løsningene på markedet. Factor står for racing - deres fokus er å gi deg det beste redskapet for å yte ditt maksimale, om det er i konkurranse eller på jakt etter nye Strava rekorder. 

Startet av Aston Martin i 2008

Factor er et australsk sykkelmerke startet opp av Aston MArtin i England på midten av 2000-tallet. De har fabrikk i Tawian og i en årrekke so de for utviklingen og produksjonen av Cervelo og 3T - nå har de valgt å legge fult fokus på utvikling og produksjon av sitt eget sykkelmerke. Det har blan t annet først til at vi nå ser Factor vinne World tour ritt. 

Kan vi se Chris Froome vinne Tour De France på en Factor sykkel i 2021?

Egen fabrikk gjør merket unikt!

Få produsenter har mer fokus på det tekniske rundt syklene slik Factor har. Den store fordelen Factor har ovenfor de andre sykkelmerker er at de selv produserer rammene på sin egen fabrikk. Det gir dem langt større frihet til utvikling, testing og feilsøking. De produserer rammer som har langt mer avanserte løsninger enn andre merker. Et eksempel på dette er splitten du ser i Factor ONE rammen. Denne hjelper ikke bare med aerodynamikk, men stabilitet og stivhet i rammen.

6 modeller av Factor rammen - 60 valg av sykkel

Sveitsisk mester

Sivan Diller

Kun spurtslått av Petter Sagan i Paris Roubaix. Sivan bruke Factor One med custom Sveitsik design i rittet.

Null friksjon

Cermic Speed

Sykler og rammer fra Factor leveres med Ceramic speed lagre. Ingen komponenter på sykkelen skal stjele watten før den treffer asfalten.

Unik sykkel?

Custom design

Factor tilbyr custom design av din sykkel/ramme helt etter eget ønske. Du kan utforsike mulighetene på deres nettside, eller kontakt oss for veildning. Du kan se deres Prisma studio program for å utforske designmulighetene. 

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

Denne seksjonen mangler innhold. Legg til innhold ved å bruke sidebaren