Orbea er tilbake i Norge

Markedsledene sykler nå til fornuftig pris!

Vi er stolte og ydmyke av å fått ansvaret for distribusjon av sykkelmerket Orbea i Norge. Orbea er et spansk high-end sykkelmerke, med en 175 år lang historie og en ung og innovativ tankegang. 

De har levert verdensmestere innen både landevei og terreng, i VM og i Tour de France i alle år. Orbea har de siste tre årene vært det sykkelmerket som har vunnet flest priser og vokst mest i salgsvolum. De har helt klar en spennende fremtid – og vi skal hjelpe dem å få fotfeste i det norske markedet.

Vi trapper på ingen måte ned fokuset på BMC – men Orbea skal supplementerer BMC sin produktportefølje. Dette vil også bidra Unaas til å vokse som firma og kunne tilby deg bedre produkter og service enn noen gang. I tillegg har vi valgt å kjøre en langt mer markedstilpasset pris på Orbea i Norge enn tidligere. En riktig og fast lav pris – uten noen  lure og lokkerabatter som bransjen har en uvane med.

Dermed lover vi at Orbea vil være like konkurransedyktige på pris mot bla. Canyon og andre nettleverandører - men med personlig service og garantier du får fra en Norsk sykkelbutikk.

Se modellene og Norske priser (inkludert MVA) på nettsiden til Orbea.

Orbea MyO lar deg designe din egen sykkel – uten ekstra kostnad!

Noe av det unike ved Orbea er at syklene bygges i Spania. Derfor kan Orbea gi deg ekstra valgfrihet. Du kan selv bla. bestemme farger og designelementer I tillegg til kranklengde, stem og styre på din nye sykkel, gjennom deres nettsidebasert sykkelbyggeprogram MyO.

Les mer om dette og test Orbea sitt My0-system her.

Orbea sin mest unike sykkel: Gain Road - lekker og elegant el-sykkel.

Sliter du med å henge med gutta på langtur vil kanskje elmotoren i denne modellen hjelpe deg i mål? Eller trenger du litt motivasjon og forsikring om at du kan henge med i bakken på lengre dagsturer? Da er Orbea Gain modellen det foretrukne valget! Disse modellene har vunnet en rekke priser og har allerede blitt svært populære i Europa.

Dette er landeveisykler med elektrisk pedalassistanse. Motoren ligger diskret gjemt i bakhjulsnavet og batteriet inne i selve sykkelrammen. Det gir et lekkert og lett design uten stygge klumpete batterier og krankmotorer. Vektøkningen er kun på 2,1 kg sammenlignet med en normal landeveisyskkel. Der andre produsenter legger på Shimano sine STAPS-systemer som trekker vekten opp 10-13kg.

Gain-serien byr på en rekke modeller innen landevei, terreng og bysykkel. NB! Det er lang leveringstid på modellene, ved interesse kontakt oss for mer informasjon eller for å teste en modell.

Orbea sier:
Gain was designed to enhance your ride, not dominate it. The Enough Power and Enough Energy concepts result in an exceptionally lightweight, sportive and rideable bike – a machine that heeds the call of the open road. Gain embraces your sweat and hard work and works in unison with your efforts to tick off the kilometers. System interfaces are modern, integrated and sleek. There are no bulky components to reduce the riding experience, distractions have been minimized so it’s just you, Gain and the hours ahead.

Les mer her!