Rise Beyond

En maskin designet for å utvide din perspektiv av stisykling og ta deg et steg nærmere den virkelige opplevelsen.

Rise tar bort litt av ”el” fra elsykkel og uthever ”sykkel”. Uansett om du er ute etter å sykle lengre turer, være ute i skogen i lenger tid før du blir sliten, oppleve mer episke stier, øke flyten i syklingen – så setter Rise en ny standard for sykkelopplevelsen.

Rise er fremtidens elsykkel. Ingen konkurrenter på markedet kan tilby en lettere, raskere og mer komplett elsykkel enn det Rise er.

RS power. Utviklet med Shimano

Ride Synergy (RS) er et nytt konsept fra Orbea, utviklet i samarbeid med Shimano. Det handler om å knytte motorkraften nærmere stien og øke fokuset på en flytende følelse der du og sykkelen er i ett. Dette er ikke en motorsykkel, men en stisykkel som gir deg superkrefter til å takle alle hinder ut utfordringer dere møter på veien. Bevegelsen skal føles naturlig og komme fra din egen kropp.

Kraft, distanse, kontrollenheten og vekt er sydd sammen så sømløst det lar seg gjøre.

Hva er Rider Synergy?

Unik EP8 RS

Kort fortalt har Orbea tatt utgangspunkt i den nye lette Shimano EP8 motoren og installert sin egen custom desgiende firmware for å oppnå lavere vekt og tilpasset deres RS filosofi.

Rise er tiltenkt de lange turene.

Du får 8 timer sykling med over 4000 høydemeter i eco-mode. Standardbatteriet er på 360wh og du kan montere på et ekstra batteri for å øke totalen til 612wh. Men det er den unike RS programvaren som får ut 1,5X mer av batteriet. Sammenlignet med andre mindre effektive motorsystemer gir EP8 RS deg 918wh.

Fokus på lav vekt

Rise kan veie så lite som 16,23kg. Det er det geniale med Orbea sin RS system er den balanserte akslerasjonen den gir deg. Dette er flere kilo under nærmeste konkurrent og til en pris som ingen andre kan konkurrere mot.  

Kun 2300gram

Orbea har tatt med erfaring fra Rallon og Occam i designet og har laget en av verden letteste eMTB. Rammen er likevel sterkere enn noen annen ramme de har designet grunnet deres OMR produksjonsmetode.

Aluminium 32t drev

Denne sykkelen har ikke behov for et unødvendig tungt ståldrev fremme. e*Thirteen har derfor levert et lett drev som passer perfekt for denne sykkelen.

Maxxis EXO+

Orbea har jobbet med Maxxis om å lage deres egne utgave av Rekon og Agressor. 3C Maxx Terra EXO+ dekket er forsterket med kraftigere kanter og struktur. Dette er det mest populære stisykkeldekket i Europa.

En knapp - ryddig utseende

Tiden med to eller tre displayer på styret som ikke er synkronisert og ikke gir deg riktig eller nyttig inforasjon er historie. Du har kun en diskre og enkel kontrollenhet på styret. EP8 RS motoren kobler seg direkte til din sykkelcomputer eller Garmin-klokke. Dermed får du opp alt informasjon i displayet, på den måten du selv ønsker. Du kan etter økten synkronisere dataene med Strava og analysere tyren. Det er også mulig å montere Shimano sitt MT800 display om du ikke ønsker å bruke sykkelcomputer eller smartklokke.

E-tube mobil app

Du kan selv tilpasse motor og lage profiler i Shimano sin e-tube mobil app på telefon eller pc. 

Garmin IQ unikt for Rise

All informasjon fra sykkelturen blir lagret og kan studeres nærmere i Gamin IQ programmet. Dette programmet fungere kun for Rise modeller og ingen andre elsykkeler på markedet.

Trail geometri - XC ytelse

Rise takler det mest krevende terreng uten at det går på bekostning av funksjon eller ytelse. Sykkelen har en moderne geometri med slak gaffelvinkel og et progressivt dempeoppheng som gjør at alt effekt du klemmer ned i pedalene blir overført til kraft i hjulene.

Sykkelen leveres med 29er hjulstørrelse. 140 eller 150mm dempevandring fremme og 140mm vandring bak.

Girøret kan skiftets enkelt uten verktøy i løpet av sekunder.

Fire modeller - tre standard farger - men uendelige muligheter!

Som alltid tilbyr Orbea et bredt utvalg av tilpassing av komponenter og farger på sykkelen. I deres kjente custom My0 plattform kan du selv designe fargene på rammen etter eget ønske. *gjelder ikke Rise M20 modellen.

Rise M-LTD

Super-hi-end sykkel for deg som vil ha det beste av det beste innen elsykkelverden og til lavest mulig vekt. XTR girsystem. Fox Kashima dempere og dropper. Race Face karbon hjulsett.

Pris fra: 99900,-

Gå til vår nettbutikk

Rise M-TEAM

Topp utrustet sykkel designet for den mest aggressive kjørestilen. Grovere dekk og mer vandring. XTR girsystem. Fox 36 Kashima.

Pris fra: 93500,-

Gå til vår nettbutikk

Rise M10

Fult utstyrt sykkel med de beste komponenter. Fox 36 gaffel og DPX2 demper. Mulighet for custom My0.

Pris fra: 77500kr.

Gå til vår nettbutikk

Rise M20

Den best prisede modellen med med samme karbonramme, motor og batteri som de mer kostbare utgavene. 140mm vandring fremme og bak med Fox 34. Orbea sin OC2 dropper. En solid og komplett pakke!

Pris fra: 59990kr

Gå til vår nettbutikk