Betalingsløsninger og alterantiver

Vi vet at du kanskje ikke har penger klare til å betale for hele sykkelen på en gang. Derfor er det veldig kjent med betalingsløsninger fra Svea Finans eller Klarna der du kan velge å utsette betalingen til du får penger eller dele opp betalingen i mindre beløp over flere måneder. Mange av betalingsvalgene er uten renter. Det påløper et lite oppstartsgebyr og fakturagebyr pr mnd. Du ser mer om betingelsene om du går inn på søknadssiden til Svea.

Gå inn på vår portal hos Svea Finans og se det vil koste deg å utsette betalingen eller deler av betalingen på din nye drømmesykkel. Se link under:

https://self3.svea.com/Apply/dac1a300-2e5d-40c0-8d19-693b6767d519

Når du har søkt og fått godkjenning tar du kontakt med oss på epost, telefon eller i butikken så leverer sender/leverer vi sykkelen ut til deg.

Svea tilbyr to måter å betale senere på:

  • Med delbetaling kan du velge å rentefritt utsette betalingen i 3 eller 6 måneder. Du betaler bare et etableringsgebyr på 195kr,- og ent terminbeløp på 45,- kr.
  • Du kan også dele opp betalingen i månedlige innbetalinger. Svea tilbyr 12, 24 og 36 måneders delbetaling. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall.Ved delbetaling betaler du et etableringsgebyr (399,- ved 12 mnd-, 599,- ved 24 mnd-, og 799 ved 36 mnd utsettelse). I tillegg betaler du et termingebyr på 49,-. Nominell rente er for tiden på 7,9%.