Unaas Cycling Oslo

Vår butikk i Oslo er Norges største sykkelbutikk og vært i drift siden 2008. Vi har stilt ut over 100 ulike modeller av sykler i alle kategorier og har tilgang på levering av 1000 fra vårt lager i løpet av en et døgn. Vi flyttet til butikken på Ensjø i oktober 2021 og har nå for 2024 oppgradert butikken for å gi deg en enda bedre kjøpsopplevelse.

Vårt fokus er på det spanske sykkelmerket Orbea, men vi har også sykler fra andre merker. I tillegg tilbyr vi et komplett utvalg av sykkelbekledning, sko, hjelm, vedlikeholdsprodukter og slitedeler. Våre ansatte er engasjerte sykkelinteresserte personer med lang erfaring og kunnskap fra bransjen. Vi liker å si vi tilbyr landets beste kjøpshjelp og pris på din nye drømmesykkel.

Vi har også et stort verksted med høy kompetanse og kan hjelpe med nesten alle typer sykkelreparasjoner. Både butikk og verksted har kun fokus på sykkel hele året.

Vi har hele 20 gratis parkeringsplasser utenfor og butikken ligger kun 50 meter fra Ensjø T-Banestopp. Buss og sykkelvei passerer også fremsiden av lokalet. 

Butikksjef i butikken er Ole Unaas. Velkommen til en hyggelig sykkelopplevelse!

Åpningstid butikk i Oslo:

  • Mandag til torsdag: 10:00 - 20:00. 
  • Fredag: 10:00 - 18:00
  • Lørdager 10:00 - 15:00. 

NB! Det er veldig hektisk i butikken på lørdager. Du får best hjelp av de dyktigste ansatte hos oss om du kommer innom på en hverdag.