Vi håper dere har hatt en god jul og et godt nyttår!

Vi ønsker å takke alle nye og eksisterende kunder for et spennende og begivenhetsrikt år. I løpet av 2022 åpnet vi Norges største sykkelbutikk på Ensjø, og satsingen har vært en utelukkende suksess. Med større verksted, større vareutvalg, flere ansatte, lengre åpningstider og masse parkeringsplasser har vi kunne gjøre en mye bedre jobb for gamle og nye kunder. Statistikken viser at vi klarte å hjelpe tre ganger så mange kunder med service på deres sykler enn i 2021, og en mye raskere responstid på henvendelser.

2023 vil bli et viktig år for oss, og vi bruker vintermånedene på å utvide og forbedre butikken, rutiner, datasystemer og opplæring slik at du skal få en enda bedre service og gi den best mulige kjøpsopplevelsen i året som kommer.Unaas Cycling begynner å bli et stort firma. I løpet av 2022 ble vi til sammen 22 ansatte. En stor endring fra bare noen få tilbake da bedriften utelukkende ble driftet av Emil og Espen Unaas. 

2022 var preget av etterslep av leveringsproblemer fra coronapandemien.  Mange kunder måtte dessverre smøre seg med mye tålmodighet for å få varene de ventet på. Vi ser at leveringstider bedrer seg nå for 2023, selv om vi nok ikke er tilbake til et normalt sykkelår før godt ut i 2024. Spesielt problematisk er coronautbruddet i Kina, der store deler av sykkelproduksjonen foregår. Det blir spennende å se hvilke ringvirkninger det kan få. Heldigvis er både vi og våre allerede godt i gang med produksjonen av 2023 varer.

Vi nådde også en viktig milepæl i året som gikk – vi klarte å selge sykler og utstyr for 100 millioner kroner. Det har vært en langsiktig målsetting som vi er veldig fornøyd med å nå, og som gjør at vi har muskler nok til å få de beste prisene, leveringstidene og hjelp fra merkene vi selger, og som kommer dere som kunder til gode i tiden fremover. Med en snittpris på 25.000kr pr sykkel kan du selv regne på hvor mange sykler vi klarte å levere i året som har gått.

Bilde fra julebordet 2022

Vi åpner utover våren flere sykkelverksteder byene rundt i landet. Det gjør vi for at det fremover skal bli lettere for deg som kunde å få hjelp og service uansett hvor i landet du bor.

Nytt år er også nye produkter! Både Orbea, Wilier, Unaas med flerei har utrolig mye spennende nytt for 2023 sesongen. Vi vil bruke mer tid på å vise frem de nye hjulene våre, og vi har en kjempespennende produktlinje for det kommende året.. I tillegg har våre leverandører et bedre utvalg av sykler enn noen gang før. Ut januar tilbyr vi en hyggelig forhåndsrabatt på bestilling av nye sykler. Om du er i markedet for en ny sykkel har det aldri vært et bedre tidspunkt å slå til enn nå.

Endelig er 2023 i gang og vi ønsker deg et godt nytt år!

Hilsen alle oss fra Unaas Cycling.