Vinterlagring av sykkel på sykkelhotell!

Nytt av året er at vi tilbyr vinterlagring med service på din sykkel! Vi vet hvor tungvint det kan være å oppbevare sykkelen nå som vinteren kommer og ingen sykler fortjener å stå ute å ruste en lang Norsk vinter. Derfor kan du nå sette din sykkel på sykkelhotell hos oss over vinteren.

Du kan selv bestemme når du vil levere og hente den. Prisen for lagring er den samme avhengig av tiden vi oppbevarer sykkelen. NB! Vi trenger 2 dager varsel før du henter sykkelen. Du kan lagre den fra 01.oktober og frem til 15.april. 

Vi har to pakketilbud for deg:

  1. Kun lagring av sykkelen. Sykkelen står da trygt på sikkert lager og er forsikret igjennom oss. Pris er 990kr for tjenesten. 
  2. Lagring med full service. Dette innebærer lagring av sykkelen inkludert vask av sykkel, smøring av drivverk, justering av gir og full tilstandsrapport med sjekk av komponenter. Pris er 1990kr.

* Priser er oppgitt pr sykkel, inkludert MVA.

NB! I tillegg til tilbyr vi service på dempere, noe som kan være lurt å gjøre på vinteren når vi har ledig kapasitet! 

Du trenger ikke å booke tid:
For å benytte deg av tilbudet er det bare å komme innom vår butikk på Ensjø i Oslo med sykkelen, så hjelper vi deg videre fra der. Kontakt oss på e-post ved interesse eller spørsmål: espen@unaas.no