Se alle modeller som vi har 20% rabatt på her:

Vi har en

sykkel for alle!

På Ensjø ligger Norges største sykkelbutikk med 1250 m2 butikk og over 200 ulike sykkelmodeller som står klare til testing er vi sikre på at vi har sykkelen som passer for deg.

De siste 15 årene har vi har levert over ti tusen sykler til hele Norge.

Hos oss får du proffesjonell hjelp og de beste prisene. Vi dekker hele spekterert av sykkeltyper både med og uten elmotor.

Uansett om du skal ha en elsykkel til hverdagsbruk, lastesykkel for familien, gravelsykkel til eventyret, mountainbike eller en damesykkel med kurv til kaféturen - Vi har sykkelen for deg!

En jungel av modeller?

Vi hjelper deg å finne den rette sykkelen!

Ikke fortvil over alle modellnavn, begreper og betegelser. Når du kommer til vår butikk på Ensjø eller tar kontakt med oss via nettsiden hjelper vi deg å finne riktig sykkel for ditt behov.

Ved å stille spørsmål som hva du skal bruke sykkelen din til, hvor du skal sykle, hvilket prisnivå du ser for deg og om du skal ha vanlig eller elsykkel vil våre dyktige ansatte forstå hvilke modeller som er aktuelle for deg.

Når vi har funnet de aktuelle modellene er det tid for en prøvetur. Da får du testet sykkelen selv og kjenner om modellen "føles riktig".

Gøy, enkelt og praktisk

Sykkelglede

Sykkel er et fantastisk fremkomstmiddel. Den hjelper deg til og fra arbeid, barehage, butikken og samtidig får du god mosjon.

Livet med sykkel er enkelt, raskere og rimeligere - og bedre for miljøet.

I tillegg til Norges største butikk har vi et stort verksted som foretar service og vedlikehold på din sykkel. Våre rutinerte mekanikere er også sertifiserte til å foreta service på de aller fleste elsykkelmotorer. Det gir kort ventetid når det er tid for service på din sykkel eller om du bare skal skifte om til vinterdekk.

Gøy, enkelt og praktisk.

Ulike sykkeltyper

Vi har over 200 sykler utstilt i våre lokaler herunder hele 26 forskjellige bysykkelmodeller med og uten motor.

Hos oss finner du sykler fra kjente kvalitetsmerker som Orbea, Benno, Winora, Raymon, Haibike.

Det er mange typer sykler i sykkelverden: Bysykkel, pendlersykkel, terrengsykkel, gravelsykkel, familiesykkel, lastesykkel, landeveisykkel, blandeveisykkel, MTB, fulldemper, damesykkel, elsykkel, vanlig sykkel osv, you name it...

Å vite hvilke type som er riktig for deg kan være vanskelig å finne på egenhånd. Vi anbefaler deg derfor å ta turen inn i vår flotte butikk i Ensjøveien 17 på Ensjø. Da får du kyndig hjelp og får prøve ulike modeller som kan være aktuelle.

Du kan også kontakte oss via nettsiden her.

Mens du venter kan du også kikke litt rundt her på siden vår og se om du ser noen modeller som du har lyst til å prøve.

Les mer om våre ulike modeller lenger ned på siden...

10 grunner til å sykle elsykkel

Vi har solgt flere tusen sykler de siste årene og vi har fortsatt til gode å få en elsykkelkunde som er på testsykling tilbake til butikken uten et smil rundt munn. Håret som blafrer i vinden.

Les mer her

Bekledning for deg som skal bruke sykkelen til jobben

Riktig bekledning gjør at du kan nyte turen til jobben om det er 30 grader i juni eller -30 grader i januar. Regn og vind er heller ingen utfordring. Vi har Norges største utstilling av sykkelbekledning.

Les mer her

Utsette betalingen?

Vi samarbeider med Svea Finans som tilbyr ulike betalingsløsninger. Du kan utsette betalingen i 3, 6, 12, 36mnd eller delte opp betlaingen i samme perioder. Flere av valgene er helt rentefrie.

Les mer her

Vedklikeholdstips til din sykkel

Det er viktig å holde sykkelen i god stand. Enkle grep kan
gjøre at din sykkel holder i flere år lenger og trenger færre turer på service.


Emil forklarer hvordan du enkelt og greit kan gjøre service på din sykkel.

Les mer her

Praktisk tilbehør til din sykkel

Når du kjøper ny sykkel er det flere ting som er praktisk å ha med. Vi har funnet frem noen tips på produkter om det er til pendling, hverdagsbruk eller trening.

Se våre tips her

Låser, forsikring, GPS sporing

Dessverre blir alt for mange sykler stjålet. Spesielt i storbyene. Det beste du kan gjøre for å sikre din sykkel er i låse den med en god lås. Men det er også andre ting du kan gjøre for hindre tyveri.

Les våre anbefalinger her

Klassisk elektrisk bysykkel:

Se alle

Bysykler uten motor

Se alle

De kraftigste el-terrengsykler

Se alle

Praktiske produkter til din sykkel:

Behov for service?

Vi hjelper deg!

Hos oss får du gratis service på ditt sykkelkjøp i 5 år! Det er for å gi deg den beste trygghet til ditt nye kjøp.

Les mer om tilbudet her.

Har du spørsmål? Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg!

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.